132
De prijs van gezonde voedingsmiddelen als melk, eieren, fruit en noten is de afgelopen jaren in verhouding sneller gestegen dan de prijs van ongezonde voeding. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in samenwerking met het Voedingscentrum berekend. De grootste prijsstijgers zijn dus voedingsmiddelen in de categorie ‘gezond’ (zie grafiek hieronder). De enige […]
Het bericht Deze 8 voedingsproducten stegen afgelopen 10 jaar het meest in prijs verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder

199
Ben je ook een beetje jaloers op al die Amerikanen die hun selfie naast een klassiek portret uit de vijftiende of zeventiende eeuw kunnen leggen? Bereid je alvast voor op het moment als de functie ook in Nederland beschikbaar komt.
Het bericht Hangt jouw portret in het museum? Google zoekt het voor je uit met behulp van een selfie verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder

142
Chipmachinefabrikant ASML heeft in het vierde kwartaal van 2017 tegen de verwachtingen in meer omzet behaald dan in de voorgaande periode.
Het bericht ASML boekt recordomzet: ruim boven de 9 miljard euro verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder

195
Het bericht The coolest gadgets we saw at CES 2018 verscheen eerst op Business Insider. ... lees verder

94
Het grootste Nederlandse postbedrijf is PostNL. Het bedrijf kent een rijke voorgeschiedenis. Het is begonnen als PTT Post in 1928 en deze naam is gebr… ... lees verder

141
It began as a way to make his finance team laugh when they were approving his trip requests — and turned into a tradition.
Het bericht A frequent traveller asks every hotel he stays in for a ‘unique drawing of Godzilla’ upon arrival — and it proves what you can get away with if you just ask verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder

197
De discussie over het levend koken van kreeften laait regelmatig op. In Zwitserland moeten ze voortaan eerst worden verdoofd.
Het bericht Voelen kreeften pijn – en moet het koken van levende kreeft verboden worden? verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder

136
Over de financiële gang van zaken was C&A de afgelopen jaren niet erg scheutig met informatie.
Het bericht De familie Brenninkmeijer ontkent niet hard dat C&A verkocht wordt aan Chinezen verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder