195
Emirates is verreweg Airbus' grootste klant voor de A380. 
Het bericht ‘s Werelds grootste passagiersvliegtuig voorlopig gered: Emirates plaatst grote order voor Airbus A380 verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder

163
Winkeliers, webshops en restaurants krijgen meer keuzemogelijkheden voor de afhandeling van elektronische betalingen. Zij kunnen vanaf 7 februari het voor hen meest geschikte bedrijf kiezen voor de afwikkeling. Dat moet leiden tot lagere transactiekosten, waarvan consumenten volgens de Europese Commissie kunnen profiteren. ... lees verder

194
De app koppelt de betaling aan het bewijs van ontvangst. Twee dagen later maakt Pakkie het bedrag over naar de verkoper om fraude tegen te gaan.
Het bericht De startup Pakkie maakt het kopen van tweedehands spullen via internet een stuk veiliger – zo werkt de app verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder

108
In ontwikkelingslanden zijn teenslippers het meest gedragen schoeisel. Eenmaal stuk, belanden ze vaak in de natuur. Het Keniaanse bedrijf Ocean Sole zamelt de plastic afdankertjes in en maakt er kleurrijke kunst van. Nicholas en Michael Ninaber van Eijben verkopen het. ... lees verder

115
De organisatie van de beroemde Davos-conferentie, het World Economic Forum, rangschikt de landen met de meest hoogopgeleide bevolking.
Het bericht Dit zijn de hoogst opgeleide landen ter wereld (met een topplek voor Nederland) verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder

106
Beursfonds Porceleyne Fles neemt afscheid van zijn BK-kookpannen en luxe bestek. Ruim 55 aandeelhouders hebben woensdag vrijwel unaniem ingestemd met de verkoop van deze onderdelen aan de Belgische Cookware Company. ... lees verder

177
Koninklijke Gazelle heeft zijn 15 miljoenste fiets gemaakt. Om die mijlpaal te bereiken had de Nederlandse fietsenfabrikant ongeveer 125 jaar nodig. Momenteel komen er jaarlijks zo'n 250.000 fietsen bij, waaronder steeds meer e-bikes. ... lees verder

169
Van alle werkenden in de leeftijd van 15 tot 75 jaar lopen zzp’ers het grootste risico op armoede.
Het bericht In deze 10 bedrijfstakken loop je als zzp’er de meeste en minste kans om in armoede te raken verscheen eerst op Business Insider.
... lees verder